web analytics

Me Bajo En Mis Dias Fertiles

Vreti sa stiti ce reprezinta estrul unei cateluse? aflam dupa promo! Ciclurile de reproducere a unui caine dureaza aproximativ 6 luni, depinde de caine si de talia lui. De asemenea, depinde si de rasa acestuia. Ciclurile sunt denumite astfel: Proestru, exact atunci cand incep caldurile,.

Dureaza aproximativ 10 zile; Estrul, care dureaza aproximativ o saptamana, si care reprezinta cu adevarat caldurile, in aceasta faza este si aceasta catelusa momentan. Dupa trecerea caldurilor urmeaza diestrul,.

Care dureaza aproximativ 2 luni, timp in care nu mai apar simptome ale caldurilor, este momentul in care catelusa poate fi gestanta; Si ultimul ciclu, anestrul,.

Perioada in care caldurile sau linistit. Am adus aceasta catelusa, pe nume Kenia, aceasta se afla in perioada pe care noi o numin estru. Ce este estrul? Este mai exact perioada de calduri. Ce simptome prezinra? Ce ingrijiri speciale trebuie sa ii oferim in aceasta perioada?.

Primul lucru pe care trebuie sa il precizam este ca, in timpul estrului, produce o secretie ce este gresit inteleasa ca fiind menstruatia cainilor. De fapt, aceasta sangerare ne arata ca animalul incepe sa aiba.

Primele simptome ca a venit momentul de a se reproduce. Ce vedem? Vulva devine mai proeminenta, observam ca vulva este marita, nu stiu daca puteti vedea si secretia serosanguina, nu este sange pur,.

Si labiile vulvei sunt si ele mai evidente. Este foarte comun ca, atunci cand este atinsa in aceasta zona, catelusa sa isi dea coada la o parte. Priviti! Se intampla acest lucru deoarece este in calduri si este pregatita.

Pentru monta. Estrul dureaza aproximativ 2 saptamani, este o explozie hormonala si catelusa sufera multe schimbari. Mai exact, Keniei ia aparut o mica zona alopecica (fara par).

Leave a Reply